Ingredienser:
1⁄2 kg skrubbede nye kartofler
125 g rensede sukkerærter
175 g friskbælgede eller frosne ærter
1⁄2 dl finthakkede friske dildkviste
1 dl Karolines Køkken® Skyr 3% med sennep, honning og dild
1⁄2 tsk groft salt
1⁄2 spsk vand
Pynt
ristede sesamfrø
friske ærteskud
Hertil
2 grillede steaks af oksefilet, fx Ribeye
Kog kartoflerne i letsaltet vand i ca. 12 min., eller til de er knap møre. Tilsæt sukkerærter og ærter og lad dem koge med uden låg i ca. 1 min. Hæld vandet fra kartofler og ærter og lad dem køle af - evt. på en bakke. Vend de afkølede kartofler og ærter sammen med dild, skyr, salt og peber - vend evt. lidt vand i kartoffelsalaten, hvis den er for fast i konsistensen. Smag til og pynt med sesam og ærteskud. Server med grillede steaks eller andet grillet kød eller fisk.
Tips
Har du kartofler fra dagen før, går det endnu hurtigere.
I stedet for ærteskud kan du pynte med friske dildkviste.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar