
100 g Quinoa (rød)
100 g løg
4 fed hvidløg
1 chili eller efter smag
2 spsk olivenolie
ca. 8 dl grøntsagsbouillon
300 g kartofler
200 g grøn squash
1 rød peberfrugt
2 majskolber (evt. tilsvarende mængder i frosne løse majs)
1 avokado
1 limefrugt
1 bundt koriander
Sådan gør du:
Læg quinoaen i vand i en halv times tid og lad det afdryppe
Skær løg, hvidløg og chili i små tern. svits det i olie til løgene er let gyldne.
Tilsæt quinoa og bouillonen. læg låg på gryden og lad det simre i ca. 10 min.
Skær kartofler, squash og peberfrugt i små tern. kom det i gryden sammen med majs.
Læg låg på og lad retten simre i endnu 8-10 min. tilsæt evt. mere bouillon.
Smag til med limesaft, salt og peber.
Skær avokadoen i tynde skiver og vend dem i limesaft.
Server suppen portionsvis med avokado skiverne på toppen og drys med hakket koriander.
Velbekomme. :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar