
Tilberedningstid: 30 min.
Ingredienser:
Havrecrunch
50 g honning
50 g havregryn
Jordbærkoldskål
Korn af 1 vaniljestang
1 bæger pastrueiserede
æggeblommer (2 stk.)
125 g sukker
500 g jordbær
4 kviste mynte
Skal og saft af 1 økologisk
citron
1/2 liter ymer
1/2 liter kærnemælk
Tilberednings metode:
Smelt honningen på en tør pande.
Tilsæt havregrynene og rist til de er gyldne. Rør i grynene så de ikke brænder
på. Tag grynene af panden og lad dem afkøle på et stykke bagepapir.
Flæk vaniljestangen og skrab
kernerne ud. Pisk æggeblommer med sukker og vaniljekorn til en luftig
æggesnaps.
Skyl, nip og hak halvdelen af
jordbærrene fint. Pisk de finthakkede jordbær i æggesnapsen. Tilsæt reven skal
og saft af citron og friskhakket mynte. Rør dernæst ymer i lidt ad gangen.
Tilsæt kærnemælk og rør koldskålen sammen.
Servér koldskålen med resten af
jordbærrene og drys med havrecrunch.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar