Det skal du bruge:
1 stk. Færdiglavet
bagt kage efter eget valg. Fx chokolade eller sandkage.
Chokolade frosting
Slikpinde pinde
Smelte Chokolade eller
Candy Melts (kan købes i Pandora Hobby eller over nettet)
Valgfrit krymmel/pynt.
Sådan laver du:
Chokolade frosting:
300 g flormelis
100 g blødt smør (ikke margarine)
0,4 dl letmælk (40 gram)
50 g smeltet mørk chokolade 70%
Smelt chokoladen til frostingen og lad den køle af, den skal
være stuetemperatur inden den røres med de øvrige ingredienser.
Pisk flormelis og blødt smør (ikke smeltet) og tilsæt
mælken.
Pisk den smeltede chokolade i – jo længere frostingen
piskes, dets lettere bliver den.
Samling af cake pops!
Smuldrer den færdiglavede kage så fint som muligt og kom
frosting i til ”dejen” har den rette konsistens. Sådan at den kan hænge sammen
som en kugle uden at falde fra hinanden. Når du har rullet alle kuglerne,
smelter du noget chokolade/candy melts som du bruger til at dyppe spidsen af
slikkepinden i og stikker den ned i kagekuglen ca. halvvejs igennem kagekuglen.
Dette gør at de hænger bedre fast på pinden. Sæt dem herefter i køleskabet
eller fryser i mindst 15 min. Gerne natten over i køleskabet.
Næste trin er at smelte candy melts/chokoladen i et højt
glas eller skål. Dyp herefter cakepops’ne (kagekuglen) ned i chokoladen og
sørger for at den bliver helt dækket. Ryst det over skydende chokolade af og
sæt kagen til tørring. ( enten i en speciel holder til cakepops. Ellers kan du
tage en skål og hælder sukker i, og sætte slikkepinden (cakepoppen) ned i der
så den står op og ikke bliver flad på den ene side.) Hvis du ønsker krymmel på
pops’ne kan du komme det på inden chokoladen størkner. Gør dette med alle
pops’ne.
Du kan også bruge et stykke flamingo eller oasis til at
holde cakepops’ne i. Vær kreativ J
Ingen kommentarer:
Send en kommentar